Coronavirus – simulering

Jeg havde egentlig besluttet mig for, at coronavirusset covid19 ikke skulle få lov at fylde her på siden. Erdukvik må meget gerne være et fristed fra Corona, men så faldt jeg over denne simulering af, hvordan en virus breder sig i samfundet under forskellige scenarier. Det er lige nøjagtig sådan en logisk analyse, som jeg godt kan lide. Derfor tænkte jeg, at jer, der bruger denne side, måske også vil finde den interessant.

Læs videre “Coronavirus – simulering”

Opgaven fra forsiden

Undrer du dig også over opgaven fra forsiden? Altså de der sorte og hvide kasser på den orange baggrund. Afhængig af om man er på mobilen eller computeren, kan man se mere eller mindre af den. Lige meget hvilket device man bruger, kan det være svært at se det hele af opgaven. Her er den så…

logisk opgave 196
Den logiske opgave fra forsiden af erdukvik
Læs videre “Opgaven fra forsiden”

erdukvik 2.0

Ligesom før – bare lidt pænere

Velkommen til relanceringen af erdukvik.dk. Meget er ved det gamle. Der er stadig masser af logiske opgaver, og man bliver stadig tildelt et ratingtal, som stiger og falder i takt med, at man svarer rigtigt eller forkert. Den væsentligste forskel er nok, at siden er blevet lidt pænere!

Læs videre “erdukvik 2.0”

erdukvik er under genopbygning

Opdateret 26. februar 2020

erdukvik.dk har gennem næsten 9 år været kendt for sine mange matematiske opgaver, hjernevridere og andre logiske opgaver. Den gode gamle side er desværre gået i stykker 🙁 Jeg har forsøgt i et par omgange at redde den. Det er ikke lykkedes. Nu arbejder jeg i stedet på en relancering. 🙂 Når siden er relanceret, kan den igen tages i brug.

Læs videre “erdukvik er under genopbygning”