erdukvik 2.0

Ligesom før – bare lidt pænere

Velkommen til relanceringen af erdukvik.dk. Meget er ved det gamle. Der er stadig masser af logiske opgaver, og man bliver stadig tildelt et ratingtal, som stiger og falder i takt med, at man svarer rigtigt eller forkert. Den væsentligste forskel er nok, at siden er blevet lidt pænere!

En anden nyhed er, at jeg vil forsøge mig med nogle indlæg omkring logiske opgaver. I første omgang er jeg startet med en lille leg med 2-taller og en lille uvidenskabelig undersøgelse af, om vi er kvikkere end englænderne.

Feedback

Jeg er selvfølgelig meget interesseret i feedback, så jeg kan lave så god en side som muligt. Så sig endelig til, hvis der er noget, du savner på siden. Sig også gerne til, hvis du finder nogle fejl – enten i opgaverne eller i funktionaliteterne på siden.

Du kan give din feedback som en kommentar herunder eller via kontakt-formularen.