Bruger:
Kodeord:
Glemt password Opret ny bruger

Er du kvik?

Nyheder

Erdukvik fylder fire år

17/4-2015

Søndag 19. april har erdukvik.dk været live i 4 år. Næsten 3.333 kvikke brugere har afgivet mere end 111.111 intelligente svar på de mere end 777 logiske opgaver.

Duellér med dine venner

4/1-2014

Nu er det muligt at udfordre dine venner til en duel her på erdukvik. En kvikduel indeholder 5 logiske opgaver, som I begge skal svare på. Se mere på undersiden Dueller.

Det skal bemærkes, at der er tale om en helt ny lancering. Selv om jeg har testet før lanceringen, kan der være noget, jeg har overset. Bær over med det, og send gerne kommentarer på undersiden Kontakt.

Juleopgaver på erdukvik

1/12-2013

Så blev det december igen. Det betyder, at det igen er blevet tid til juleopgaver på erdukvik. Juleopgaverne er blandet ind imellem de almindelige opgaver, så du vil automatisk få nogle af juleopgaverne, når du klikker på menupunktet Opgaver. Juleopgaverne er logiske opgaver som alle de andre opgaver - eneste forskel er, at de har noget med jul at gøre.


Yderligere 10 hjernevridere

5/1-2013

I dag er ti opgaver mere blevet kategoriseret som hjernevridere. Der er tale om ti af de vanskeligste logiske opgaver på erdukvik. Du kan se listen med de nu i alt tyve hjernevridere via linket nedenfor.

Hjernevridere


Juleopgaver 2012

23/12-2012

I anledningen af julen er der lagt nogle logiske juleopgaver ind på erdukvik.

Glædelig jul og god gættelyst!


500 logiske opgaver

2/9-2012

I dag er antallet af logiske opgaver på erdukvik nået op på 500. Opgaverne varierer fra lette begynderopgaver til de vanskeligste hjernevridere. Så der er udfordringer til alle niveauer.

Ny rekord i juli

6/8-2012

Der var rekordhøj aktivitet her på siden i juli måned, hvor der i alt blev afgivet 7.748 svar. Det er mere end tre gange så mange som rekorden fra april.


Anbefal erdukvik.dk

10/6-2012

Nu kan du let anbefale erdukvik.dk til dine venner. Du kan gøre det både via Facebook eller via mail.

Anbefal erdukvik.dk

400 logiske opgaver på erdukvik

20/5-2012

Antallet af logiske opgaver her på erdukvik har nu rundet 400, og der kommer jævnligt nye til. Så du skal ikke være nervøs for at løbe tør for sjove og underholdende opgaver, der tester din IQ.

Hjernevridere
4/5-2012

Der er oprettet et nyt tema, der samler nogle af de sværeste opgaver på erdukvik. Det er opgaver, der virkelig sætter din logiske sans på prøve og kræver, at du vrider hjernnen lidt ud over det sædvanlige.

Se temaet Hjernevridere.


Rekord i april
2/5-2012

I april var der 73 aktive brugere, der vred hjernen og tilsammen afgav 2.338 svar på de logiske opgaver. Både bruger- og svartallene er langt over de tidligere aktivitetsrekorder.


1 års fødselsdag
17/4-2012

Den 19. april er det 1 år siden erdukvik.dk gik live med de første logiske opgaver og hjernevridere. Det markeres med et lille temaafsnit. Se det her


Stor aktivitet i februar
1/3-2012

I februar var der rekordmange brugere inde at gætte på opgaverne; nemlig 47. Antallet af afgivne svar var også tæt på rekorden. I februar blev der afgivet 1.658. Det er tæt på rekorden på 1.714 fra november.

Opret din egen gruppe
21/2-2012

Nu kan du oprette din egen gruppe.
Og hvorfor skulle jeg så det?
Tjaa... når du har oprettet gruppen, kan du efterfølgende invitere dine venner, så I kan dyste i logiske opgaver. Det er da ikke så tosset ;-)
Opret din gruppe i menupunktet Grupper.


Konkurrer med dine venner
5/2-2012

Nu er det muligt at melde sig ind i grupper, så man kan konkurrere mod sine venner, familie, kollegaer, klassekammerater eller hvem man har lyst til. Du finder den nye funktionalitet i menupunktet Grupper.

Det er dog endnu ikke muligt at oprette sin egen gruppe. Hvis du alligevel skulle have lyst til at få oprettet en gruppe, så kan du kontakte mig.

Træn din hjerne med logiske opgaver
22/1-2012

Træn din Hjerne! Dr er mange måder at gøre det på.
Jeg har skrevet lidt om, hvordan du kan træne din hjerne med de logiske opgaver, du finder her på erdukvik.dk.
Læs Træn din hjerne.

Links til andre spændende sider
7/1-2012

Jeg har samlet nogle links til sider, jeg tror, du vil finde interessante. I hvert fald er det sider, der ligesom erdukvik.dk, udfordrer den logiske sans. Du finder de interessante links her

Ratinggraf
11/12-2012

Der er kommet en graf, der viser, hvordan din rating har udviklet sig. Du finder grafen på Min side. Det skal bemærkes, at grafen kun kan ses i browsere, der understøtter det nye HTML5-format.