Bruger:
Kodeord:
Glemt password Opret ny bruger

Er du kvik?

Kvikke links

Nedenfor er der samlet links til sider, der sikkert vil interessere dig, hvis du er glad for opgaverne her på erdukvik.dk.


Flere logiske opgaver

Der findes en type logiske opgaver, hvor man får en masse oplysninger i stil med Cykelsmeden bor i det røde hus og holder af østers. Kemikeren bor ved siden af manden i det hvide hus. Ved at sætte oplysningerne rigtigt sammen, skal man derefter regne et eller andet ud.

Den type opgaver finder du ikke her på erdukvik.dk. Hvis du søger dem, skal du i stedet klikke på linket nedenfor. Her finder du en masse sjove og gratis opgaver lige til at printe ud.

www.physicssusan.mono.net

Grublerier

Her er en side, hvor du virkelig får noget at gruble over. Du finder logiske opgaver og en gratis IQ-test. Derudover finder du quizzer, hvor du får brug for din paratviden.

grublerier.dk

Kalkulu

Kalkulu er esperanto og betyder regn den ud. Så når en side kalder sig selv kalkulu, må man forvente masser af sjove hjernevridere og kryptisk hovedbrud - og det er lige præcis, hvad man får. Der er både opgaver til udskrift og opgaver, der kan løses online.

kalkulu.dk

Set games online

Du kender måske allerede spillet Set Games , hvor det går ud på at se mønstre mellem figurer og derved danne sæt. Nedenfor er der links til steder, hvor man kan spille spillet online. Hvis ikke du kender spillet, kan du læse de simple regler ved de to links.

The Set Daily Puzzle - ét dagligt spil på tid.
Set Puzzles at NY Times - fire daglige spil.